Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


dark knight/blade knight

2008.08.04
A Dark Knight / Blade Knight:

A Dark Knight (DK) / Blade Knight (BK) alap szintű harcos, melyet már a játék kezdetekor alapból választhatunk. Természetesen a DK választható alapból, BKvá csak később tud átalakulni. A DK a többi alap karakterhez hasonlóan 5 pontot kap szintenként. Legnagyobb előnye a setjében rejlik, mely a többi karakterhez képest a legerősebb, mely védelemre szükség is van, hiszen a DK alapvetően közelharcos, nincs távoli támadása. Viszont közelharcban a legjobb, hiszen mind védelemben, mind támadásban kimagasló. A DK/BKnak nincs igazán ellenfele, csak a DL és az strMG tudja felvenni vele a harcot, az SM-nek pedig csak MS és teleport segítségével van lehetősége nyerni ellene. Mivel az egyik skillje a greater fortitude (life swelling avagy inner str) élet és stamina növelésére alkalmas, ezért jobban és tovább bírja a csatát, mint a többi karakter.
A DK 150-es szinttől továbbfejleszthető BK-vá, mely újabb seteket, fegyvereket, szárnyat és skilleket tesz elérhetővé számára, melyek amúgy is a DK/BK számára állnak legnagyobb számban elérhetővé.

Pont szintenként: 5, Vitality: 28, Agility: 20, Strength: 25, Energy: 10, Total alap pontok: 83
Élet: 110, Mana: 20, Élet/szint: 2, Mana/szint: 0.5, Élet/Vitality: 3, Mana/Energy: 1

Fejlesztése:

Fejlesztése lassú, de mivel szinte csak str-re és agilityre van szüksége, ezért bizonyos számú reset után rendkívűl gyors. Alapvetően str-re szokták fejleszteni elsősorban, de természetesen agility is nagyon fontos. Fő előnye, hogy az str növelésével az élete is nő, ezért már alacsony szinten magas az élete.

Nézzük a DK/BK saját skilljeit:

Fegyver skillek


Védekezés (pajzs skill)


Hacking (bizonyos kétkezes kardok és axe-ok)


Cyclone slash (bizonyos egykezes kardokkal)


Stabbing (csak spear típusú fegyverek)


Uppercut (bizonyos egy és kétkezes kardoknál)

Orb skillek


Impale (csak valamilyen állaton ülve működik) Szintkövetelmény: 120


Twisting slash (MG is használhatja, a legtöbbet használt DK/BK skill, körkörös támadás a harcos körül) Szintkövetelmény: 28


Inner str (greater fortitude / life swelling, ki hogy hívja, a lényege az élet és a stamina növelése) Szintkövetelmény: 120


Death stab (gyors, erős skill, mely azonban csak egy pontba támad, nagyon hatásos PvP-ben) Szintkövetelmény: 160


Earthbreaker (nagy területű támadás, hasonló az SM Hellfire spelljéhez, erős, de lassú) Szintkövetelmény: 170


Combo (3 skillt gyorsan egymás után használva jön elő ez a skill, természetesen csak akkor érhető el ez, ha megcsinálod a Marlon-os questet)

Nézzük a seteket:

A következő seteket tudja használni: Leather Set, Bronze Set, Scale Set, Brass Set, Plate Set, Dragon Set, Black Dragon Set, Phoenix Set, Great Dragon Set és Dragon Knight Set. A setek nagyon erősek, és ahogy láthatjuk, nagyon sok van belőle, így a DK/BK bőségesen válogathat közöttük.
A következő pajzsokat tudja használni: Round Shield, Buckler, Horn Shield, Kite Shield, Bone Shield, Big Round Shield, Plate Shield, Spiked Shield, Dragon Slayer Shield, Tower Shield, Serpent Shield, Bronze Shield, Dragon Shield.

Fegyverek:

Minden Axe, minden Sword, minden mace (kivétel az elemental mace, ez elf mace), minden Spear.

Szárny:

Első szintű szárnyban csak a Satan Winget tudja viselni, másod szintűben pedig csak a Devil Winget (Wings of Dragon). Mindkét esetben a legnagyobb defense-el rendelkező wingről beszélünk.

A DK/BK remek harcos, PvP-ben szinte legyőzhetetlen, melyet elsősorban setjének, erejének és gyorsaságának köszönhet. Az egyedüli hátulütője a harc távolság, mivel csak közelharcban lehet használni, nincs távoli támadása.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

fsd

(dsa, 2009.03.10 19:16)

380

H legyek bm

(MRSatan, 2009.01.28 09:50)

Sziasztok azt szeretném megtudni h hol lehet felvenni azt a küldetést h Blade Master legyek a dk-mmal.
Vagy h hanyas szint kell hozzá.
Köszike