Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


fair el/muos elf

2008.08.04

A Fairy Elf / Muse Elf:

A Fairy Elf (FE) / Muse Elf (ME) alap szintű harcos, melyet már a játék kezdetekor alapból választhatunk. Természetesen a FE választható alapból, MEvé csak később tud átalakulni. A FE a többi alap karakterhez hasonlóan 5 pontot kap szintenként. Legnagyobb előnye mind a setjében, mind fejlesztésében rejlik. Az elfek setje rendkívűl erős, és ehhez hozzájárul, hogy magas defense rate-el rendlekeznek, mely elősegíti az elfeket abban, hogy alacsony defense mellett is nagyon kevés ütést kapjanak. Alapvetően távolsági harcos, mivel a legtöbben crossbow-al és bow-al látják el. Az elf remekül alakítható harcos, hiszem kétféleképpen is fejleszthető, energy és agility módban. Az energy előnye, hogy erős buffot és védelmet tud adni, viszont hátránya, hogy egy bizonyos resetszám alatt nemigen tud nagy ütőerőt kifejteni, ezért rá van utalva a környezetére, akik segítik, ő pedig ellentételezésként kiegészítő harcosként erő és védelemnövelő varázslattal segíti őket. A másik az agility típusú fejlesztés, melynek előnye, hogy szinte csak agilityt kell hozzáadni és ezáltal nő az elf támadási sebessége, védelme, defense rateje és nem utolsó sorban a támadási ereje is. A legtöbben így kezdik el fejleszteni elfjüket, mivel gyorsabban, akár egyedül is fejlődhetnek. A FE is ugyanúgy 150-es szinttől tud tovább fejlődni, és ME lesz belőle, mely hasonlóan a többi karakterhez, nála is újabb setek, fegyverek és varázslatokat tesz elérhetővé. Az elfnek létezik egy további előnye is, mégpedig a summonoknak nevezett karakterek, melyeket megidézhet és a segítségére lehetnek. Igazából ezeknek az elf 1-2 resetje után már nemsok jelentőssége van, de látványnak azért nem rossz.

Pont szintenként: 5, Vitality: 20, Agility: 25, Strength: 22, Energy: 10, Total alap pontok: 77
Élet: 80, Mana: 30, Élet/szint: 1, Mana/szint: 1.5, Élet/Vitality: 1, Mana/Energy: 1.5

Fejlesztése:

Fejlesztése lassú, kétirányú, energy, vagy agility, vagy ezek kombinációja.

Energy fejlesztés esetén csak kiegészítő harcosként partyban tud igazán érvényesülni. Ilyenkor str, agility csak olyan mértékben kell, hogy a setjét fel tudja venni, a többi energyre meg.

Agility fejlesztés esetén csak annyi megy str-re, amennyi a sethez kell, a többi mind az agilityre. Az agility növeli a védelmet, defense rate-et, támadási sebességet és a támadási erőt. Kedveltebb forma, mert egyedileg is fejlődhet.

Nézzük a FE/ME saját skilljeit:

Fegyver skillek


Hármas lövés (legtöbbet használt mind bow, mind crossbow esetében)

Orb skillek


Gyógyítás


Védelem aura


Támadás aura (ez piros, csak nincs olyan képem)


Penetration (nagyon erős koncentrált lövés)


Ice arrow (erős koncentrált lövés, melynek elsősorban fagyasztó hatása a fontos)

Summonok


Goblin (a leggyengébb)


Stone golem


Assassin

Nincs kép
Elite Yeti

Nincs kép
Dark Knight


Bali


Soldier (a legerősebb)


Nézzük a seteket:

A következő seteket tudja használni: Vine Set, Silk Set, Wind Set, Spirit Set, Guardian Set, Divine Set, Red Spirit Set, Sylpid Ray Set.
A következő pajzsokat tudja használni: Round shield, Buckler, Elven Shield, Elemental Shield.

Fegyverek:

Elven axe, kris, short sword, rapier, light saber, light spear, minden bow és crossbows.

Szárny:

Első szintű szárnyban csak a Fairy Winget tudja viselni, másod szintűben pedig csak a Butterfly Winget (Wings of Spirit).

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.